Okcategoryrad

15 stjärnor som daterade gifta män

Vissa av dem är nu lyckligt gift, medan andra inte kunde skapa en stark familj efter mannens skilsmässa..

Kändislivet kan vara som en tvålopera. Många äktenskap, skilsmässor, otrohet, älskarinnor och barn på sidan blir då och då rubriker i pressen. Ibland anklagas stjärnorna för ”PR-romaner”, men kändisar är också människor, de tenderar att bli kär och gå om passion, vara gift. Vilken av stjärnkvinnorna var inte rädd för samhällets fördömande, rusade i poolen med gifta män med huvudet och hur det slutade?

Ksenia Sobchak

TV-presentatören har, enligt hennes eget erkännande, aldrig berövats mäns uppmärksamhet. I början av sin karriär, efter att ha flyttat från S: t Petersburg till Moskva, var Sobchak bättre känd som en socialit och partytjej, runt vilken det fanns många framgångsrika, intressanta och gifta män. På 2000-talet tillskrev sekulära skvaller henne en affär med en gift affärsman Oleg Malis, då sa de att det var för hennes skull att Dmitry Savitsky lämnade regissören för Silver Rain-radiostationen. Och 2010 träffade Ksenia Sobchak den politiska strategen Sergei Kapkov, och varje omgång av denna roman behandlades aktivt i pressen. Innan Kapkov träffade Sobchak var han gift med värden för Vesti 24-kanalen, Yekaterina Grinchevskaya, och uppfostrade två barn i äktenskap. Paret skilde sig utan mycket hype, men förhållandet mellan Ksenia och Sergey slutade inte med ett bröllop.

Snart fördes TV-presentatören av oppositionsuppfattningar, och 2013 gifte hon sig generellt med skådespelaren Maxim Vitorgan. Detta äktenskap har nyligen också gått sönder. Samtidigt gjorde Vitorgan och Sobchak ett officiellt tillkännagivande om separationen först i mars 2019. Innan dess gifte sig Sobchak trotsigt offentligt med regissören Konstantin Bogomolov, gift med skådespelerskan Daria Moroz. Både Sobchak och Bogomolov försäkrade allmänheten att deras äktenskap vid mötet redan existerade endast på papper.

Olga Buzova

I 6 år följde parets fans rykten om TV-presentatören ”House-2” med fotbollsspelaren Dmitry Tarasov. De var glada för dem och beundrade de gemensamma bilderna. Därför slog nyheten om skilsmässan 2016 som en bult från det blå. Det visade sig att gift Tarasov länge hade haft en affär med modellen Anastasia Kostenko och till och med introducerat sin mor för henne. De sympatiserade med Olga Buzova, Tarasov beströddes med lera, men det fanns också de som sa att en ”karmisk boomerang” flög till Olga bland de tröstande rösterna. Som 2011 tog hon också Tarasov bort från sin första familj, där Tarasov uppfostrade sin tvååriga dotter tillsammans med Oksana Dmitrieva. Det var på grund av Buzova att Tarasov skilde sig och aldrig öppet återkallade ex-fru och lilla dotter igen i någon intervju..

Medan Buzova samlade sympatiska svar och byggde en musikalisk karriär med tårar frågade abonnenter i sociala nätverk Tarasovs första fru vad hon tyckte om detta. ”Det här är en gammal historia, som inte längre är intressant för mig. Jag tror att allt är uppenbart och sant. Mitt liv kommer inte att förändras, men någons PR-stora universella lidande och ödets ”orättvisa” kan hopplöst kollapsa. Därför är denna fråga utan ”- skrev som svar Oksana Dmitrieva lämnar.

Victoria Lopyreva

När den 35-åriga vinnaren av Miss Ryssland 2003 slutligen officiellt slutade dölja sin graviditet översvämmade paparazzi-skott på internet. På dem slappnade skönheten av på stranden i Miami med en man som erkändes som affärsman Igor Bulatov, svärson till miljardären Samvel Karapetyan och maken Tatevik Karapetyan. Som också är gravid. Situationen såg så skandalös ut att även stjärnorna rusade in i diskussionen. Hon fördömdes offentligt av Buzova, och Andrei Malakhov avstod till och med från Victoria på Instagram.

Modellen bestämde sig för en uppriktig intervju, där hon sa att de hade känt Bulatov i nästan tio år. Och de motstod alltid den kraftiga passionen. Vad är det oärligt att anklaga Lopyreva för att ha tagit sin man från sin vän? Hon och Tatevik har aldrig varit vänner. Och att när Victoria fick reda på Bulatovs graviditet var hon själv redan i en position. I allmänhet föll mycket ilska på Lopyreva, men hon fokuserade på sitt framtida barn. Men redan nu gör hon små kommentarer om sitt förhållande till barnets far..

Christine Asmus

24-årig stjärna i serien ”Interns” spelade bara på skärmen den oskyldiga blyga Varya. I den unga skådespelerskans liv var rovliga passioner i full gång. År 2013 lärde sig världen att för Asmus skull lämnade den 31-årige bosatta i Comedy Club Garik ”Bulldog” Kharlamov äntligen familjen. Men han var bunden med sin lagliga hustru i sju års civila förhållanden och ytterligare två års äktenskap! Kharlamov och Asmus gömde sin romantik under lång tid, möttes i säkra hus och reste utomlands.

Kharlamovs fru, hemmafru Yulia Leshchenko, var som förväntat den sista som fick veta allt. Hon var 28 år gammal och tillbringade större delen av sitt vuxna liv i ett förhållande med en komedieboende. Därför visste allmänheten inte hur man skulle reagera på nyheterna: å ena sidan var det synd för den uppriktiga och naiva Yulia, å andra sidan visade de två huvudfavoriterna i landet list och passion. År 2013 gifte sig stjärnparet, ett år senare fick de en dotter, och hittills lever Kharlamov och Asmus lyckligt.

Angelina Jolie

Femme fatale gifte sig två gånger innan han filmade filmen ”Mr. and Mrs. Smith”. En av Hollywoods sexsymboler har alltid kännetecknats av extravaganta upptåg och uttrycksfulla uttalanden om ämnet kärleksrelationer. När filmskaparna 2004 bjöd in Jolie och den mest eftertraktade mannen på planeten Brad Pitt till huvudrollerna i den nya filmen, kunde de inte ens föreställa sig vilken typ av bomb deras beslut skulle vara. Och vem kunde ha gissat att det i allmänhet ligger i makten att förstöra det vackraste Hollywood-äktenskapet mellan en skådespelare och stjärnan ”Friends” Jennifer Aniston? Därför uppfattas rykten om Jolie och Pitts romantik på scenen först som ett PR-drag för att marknadsföra en ny film..

Tyvärr tänkte Aniston på samma sätt. Under många år erkände hon att hon fick reda på sin mans affär en morgon och öppnade en ny ”gul” tidning. Den hittade fotografier där hennes man vilar med Angelina Jolie och adopterade son Maddox i Kenya. Förresten, det fanns rykten i Hollywood om att Jolie själv arrangerade denna skytte, för att Pitt fortfarande inte vågade lämna familjen. Efter publiceringen hände allt av sig själv – Aniston ansökte om skilsmässa och botade länge sitt trasiga hjärta i sällskap med sin bästa vän Courteney Cox.

Jolie och Pitt kommenterade inte sin relation på ytterligare två år. År 2006 meddelade Jolie äntligen att hon väntade ett barn från skådespelaren. Under de närmaste tio åren producerade Brangelina-samhället tre naturliga barn och tre adopterade barn. Och i september 2016 ansökte Jolie oväntat om skilsmässa från Pitt.

I tre år nu har skilsmässoförfarandet och rättsliga förfaranden för vårdnad av barn pågått. Under alla dessa år har parets fans drömt om en återförening av Aniston och Pitt. Dessutom är hon också frånskild och fri igen.

Julia Peresild

Den blivande skådespelerskan flyttade till Moskva i början av 2000-talet. År 2007 träffade hon Yevgeny Mironov, som i sin tur presenterade henne för regissören Alexei Uchitel. Julia spelade i sin film ”The Captive”, och hennes karriär gick upp. Men Peresild och lärare anslöt sig inte bara till ett arbetsförhållande. Julia var inte generad av den 33-åriga åldersskillnaden, inte heller av det faktum att regissören hade ett 30-årigt äktenskap med producenten Kira Saksaganskaya och två söner bakom sig. I nästan tio år bodde Julia i skuggan av regissörens riktiga fru, och under denna tid födde hon till och med två döttrar till läraren. Det var sant att namnet var noga dolt för allmänheten. Men hela hemligheten blir tydlig.

När rykten om deras romantik läckte ut till pressen och älskare i allt högre grad märktes tillsammans, gjorde Peresild ett uttalande: ”Fadern till mina barn är Alexey Uchitel.” Regissören uppträdde till och med på sin dotters skollinje. Vad sägs om din fru? I 30 år har Saksaganskaya vant sig vid att den lysande regissören går till vänster och sedan återvänder till sitt hus i St Petersburg. Peresild bodde hela tiden i en lyxig lägenhet i Moskva (som enligt rykten också fick henne av läraren). Nu fortsätter Alexei att bo i två familjer och har inte bråttom att bestämma sig. Julia Peresild fortsätter att spela i filmer och uppfostra döttrar. Hur exakt alla tre deltagarna i denna kärlekshistoria kom överens är någons gissning..

Yulia Snigir

Stjärnan i filmen ”Inhabited Island” och TV-serien ”Great” gick med de vackraste och mest framgångsrika männen i filmbranschen. Hon hade en affär med kameramannen Maxim Osadchim, ett förhållande med skådespelaren Danila Kozlovsky och många fans. När information läckte ut till pressen att skådespelerskan var i en position undrade alla vem som visade sig vara barnets far. Julia hade inte bråttom att avslöja sina kort. Desto mer otroliga verkade nyheten att Yulia Snigir faktiskt var gravid med Evgeny Tsyganov. Även om skådespelaren inte var gift hade han bott med skådespelerskan Irina Leonova i många år och paret uppfostrade sex barn tillsammans. När det blev känt om romanen om Snigir och Tsyganov väntade Leonova sitt sjunde barn. Tsyganov åkte till Snigir från sin gravida fru. Och snart födde Yulia Snigir sitt åttonde barn. Historien om en kärlekstriangel med många barn sprängde Internet. Snigir kommenterade inte sitt första barns födelse i mars 2016. Men lite senare, tillsammans med Tsyganov och hans barn, dök hon upp på filmpremiärer. Film- och TV-producentföreningen i slutet av mars 2019..

Elizaveta Boyarskaya

Skådespelerskan träffade Maxim Matveyev under inspelningen av filmen ”I Will Not Tell” i Kiev. En kontorsromans började mellan skådespelarna, och redan vid premiären av Admiral dök de älskande upp. Allmänheten var inte medveten om att Matveev var gift med skådespelerskan Yana Sexte. År 2012 föddes paret med en skild make och gift sig slutligen med Lisa Boyarskaya. Maxim Matveev och Elizaveta Boyarskaya har blivit ett av de vackraste paren i rysk film. Yana Sexte var ovilliga att kommentera historien om skilsmässan, men några år senare träffade hon ny kärlek och födde en dotter. I en exklusiv intervju med antennen delade skådespelerskan ändå att hon och Maxim lyckades förbli vänner:

”Maxim är en underbar person, och jag också. Och så träffades två underbara människor och tillbringade en underbar period av livet tillsammans. Och då kunde alla klara av smärtan som behövde upplevas och kom ut ur denna svåra situation med minimala förluster. Men idag förstår du vilken lycka det är att vi har blivit nära och kära människor för varandra ”.

Sienna Miller

Den amerikanska skådespelerskan träffade den brittiska skådespelaren Jude Law, som då redan spelade i Hollywood, under rollbesättningen för filmen ”Alfie” 2003. Namnet Jude Law lämnade då inte de första tabloiderna, inte bara på grund av hans häftiga sidor utan också på grund av hans hektiska personliga liv. Skådespelaren var gift med Sadie Frost, som födde Lowe två barn och bar ett tredje. Men hans berättelser om fest, romantik och försummelse av familjeansvar har gett honom ett rykte som playboy och fuskare. Lowe fångade upprepade gånger linsen på paparazzi tillsammans med den blonda Miller.

Efter en hög och svår skilsmässa från Jude Law började paret officiellt träffas, 2004 tillkännagav de sitt engagemang. Men redan i augusti 2005 avslutades förlovningen när Sienna Miller fick reda på förräderiet mot de troende med barnbarns barnbarn. Detta hände dock inte direkt – information om hur älskare ibland grälar, sedan försonar, dök upp i pressen fram till november 2006, då skådespelarna slutligen slutade förhållandet. Efter fyra år beslutade Sienna Miller att gå in i samma flod två gånger – hon och Jude Law började träffa igen. Då hade Jude Law blivit från en flyktig romantik med en Nya Zeeland-modell. Miller stängde ögonen och träffades i jul 2009, tillsammans med Lowe och hans tre barn från de första gifta i Barbados. Äntligen övertygad om att endast graven skulle fixa puckelryggen, i mars 2011 bröt Miller upp med Jude Law. Nästan omedelbart började hon träffa musiker Tom Sturridge, blev förlovad med honom i december samma år och födde snart en dotter. Tyvärr föll detta förbund av Sienna Miller samman – sommaren 2015 gick paret ihop.

Anastasia Zavorotnyuk

Hela landet var vackert i serien med samma namn i början av 2000-talet med ”The Beautiful Nanny” och producenten Maxim Shatalin. Anastasia Zavorotnyuk och Sergey Zhigunov var ett så harmoniskt par på skärmen att ingen blev förvånad över sin romantik på scenen. Förresten var Zhigunov vid den här tiden redan mer än 20 år gift med teaterskådespelerskan Vera Novikova och uppfostrade sin egen dotter och adopterade dottern Vera från sitt första äktenskap. Men passionen för den 35-åriga brinnande brunetten Zavorotnyuk var så stark att 43-årige Zhigunov skilde sig från Novikova 2007. Från 2006 till 2008 behåller Zavorotnyuk och Zhigunov status som det vackraste paret i ryska showbusiness. Och våren 2008 slutade romantiken plötsligt..

Anastasia Zavorotnyuk, hösten 2008, gick precis oväntat för alla med konståkaren Pyotr Chernyshev, som hon fortfarande lever lyckligt med. I höstas födde Anastasia Peters dotter. Och Sergey Zhigunov, efter slutet av en sådan ljus och passionerad romantik, återvände till familjens barm. I oktober 2009 registrerade han till och med en allians med Novikova på registret..

Natasha Koroleva

Den framtida sångaren kom för att erövra Moskva från Kiev vid 17 års ålder och fick omedelbart en audition för kompositören Igor Nikolaev. Den 30-årige Nikolaev åtog sig att marknadsföra drottningen – hon är skyldig alla sina hits och duetter till hans talang. En romantik började mycket snabbt mellan Dolphin och Rusalka, medan Nikolaev gifte sig vid den tiden och uppfostrade en dotter. Men en skilsmässa och ett nytt bröllop följde snart. 1992, vid 19 års ålder, blev Natasha Koroleva hans fru. Den musikaliska unionen var starkt kopplad till äktenskapet, paret var glada och berömda … Fram till 2001. När drottningen började dyka upp på Rysslands sidor som ett nytt fan – en het strippa Sergei Glushko. Drottningen lämnade Nikolaev (som han inte misslyckades med att skriva en låt om) och kastade sig in i ett nytt förhållande.

Trots att paret Queen och Tarzan ser vackert och lyckligt ut erkände drottningen att hon ångrar vad hon gjorde för 20 år sedan. Hon berättade för Lera Kudryavtseva i programmet Secret for a Million att hon beundrar Nikolaevs första fru och beklagar den roll hon spelade i sitt liv:

”Igor hade en underbar fru. Till och med perfekt. Hon såg efter honom. Hon var hans bakre del, hon var redo att följa honom i eld och vatten. De är tillsammans med Igor från skolan. Och allt var bra med dem. Han drogs till våra stränder. Det här är hemskt. Det här är ett äckligt ögonblick i livet. Själv är jag fokuserad på det faktum att du inte kan bygga på någon annans olycka, och det var så det hände. I tio år har vi varit tillsammans med Igor Nikola. Och alla Lenas tårar kom tillbaka till mig som en boomerang. Smärtan som jag orsakade henne kände jag helt på min egen hud ”.

Dana Borisova

TV-presentatören och huvudstjärnan i Army Store var drömmen om ett stort antal ryska män. Hon hade dock inte bråttom att gifta sig antingen på toppen av sin berömmelse på 90-talet eller efter – i början av 2000-talet. År 2007 födde hon en dotter från en gemensam lag Maxim Aksenov, som hon senare gick med. 2015 gifte sig Dana Borisova oväntat med en affärsman som hon bodde i samma hus med. Hon var uppriktig över hur deras romantik utvecklades. Borisova sa att hon och Andrei Troshchenko hade känt varandra i tre år. Dana visste att mannen hade varit gift i åtta år, men hon och hans fru hade aldrig barn. Borisova bestämde sig för att något inte gick bra i deras förhållande och startade en affär. För TV-presentatörens skild skilde sig Andrei från sin fru i maj 2015 och i juni blev Borisova affärsmans fru. Paret bodde tillsammans i Borisovas lägenhet med sin dotter, men det hastiga äktenskapet knäcktes snabbt. Paret grälade ofta och ett år senare ansökte Borisova om skilsmässa. Samtidigt skrev han ett uttalande till polisen om stölden av hans bil på hennes man. Andrey returnerade bilen, men makarna kunde inte återställa förhållandet.

Amber Heard

Den 32-åriga amerikanska skådespelerskan har fått berömmelse som en hjärtbrytare och en kvinna befriad i sina kärlekspreferenser. Hon träffade kollegor i filmbutiken och kom en gång till alla kvinnors dröm – Johnny Depp. Den 52-åriga Hollywood-legenden har varit i ett förhållande (men inte registrerat) sedan 1998 med sångerskan och skådespelerskan Vanessa Paradis. I 17 år kunde denna union inte förstöra varken missbruk eller statusen för Hollywoods Johnny Depps sexsymbol. I det civila äktenskapet mellan Paradis och Depp föddes två barn, och stämpeln i passet började verka som en onödig formalitet för både skådespelarna själva och allmänheten. Depp träffade Heard på uppsättningen av The Rum Diary redan 2011. Romanen tog fart: Johnny Depp lämnade familjen och gjorde tre år senare ett äktenskapsförslag – vilket han aldrig vågade göra med sina barns mor. Paret gifte sig i februari 2015, men ett år senare ansökte Amber Heard om skilsmässa. Hon kunde inte klara den upprörda livsstilen hos den eviga mobbaren Johnny Depp och hävdade dessutom att skådespelaren lyfte handen till henne. Den skandalösa skilsmässan gick inte bara i konkurs Johnny Depp utan förstörde också hans rykte. Depp lämnades utan pengar och utan roller. Hans hälsa försvagades av det faktum att Hurd ansökte om skilsmässa bara tre dagar efter Depps mammas död..

Tvisterna varade mer än ett år och slutade i skilsmässa 2017. Nu återställer Johnny Depp sin hälsa och sitt goda namn och bevisar att han inte höjde handen mot sin fru. Dessutom gav han domstolen 87 videobevis för att det var Hurd som slog sin man. Amber Heard spelar under tiden i filmer och fortsätter att bryta sitt hjärta – 2017 blev uppfinnaren och skaparen av Tesla, Elon Musk, hennes offer. Efter att ha brutit med Heard föll han i en djup depression, från vilken det, som Depp, var svårt att komma ut. Vanessa Paradis, under tiden, återhämtat sig från avsked med Johnny Depp, upprätthåller vänliga relationer med honom, den 30 juni 2018 gifte hon sig med regissören Samuel Benshetri.

Naomi Campbell

Under åren har den svarta supermodellen romanserat de mest framgångsrika männen i världen. Boxaren Mike Tyson, skådespelaren Robert de Niro, affärsmannen Flavio Briatore och en massa mindre stjärnor föll till hennes långa ben. Naomis förtrollande charm bleknade inte med åldern, och inte heller hennes aptit. År 2008 fick världen veta att Naomi hade ett öga på en miljardär utomlands. Nämligen på den ryska affärsmannen Vladislav Doronin. En panter som Campbell hade inga svårigheter att ta bort Doronin: han glömde att tänka på sin fru Catherine, med vilken han tillbringade 20 år i äktenskap. Under tiden var Catherine med honom från 16 års ålder och födde en dotter.

Campbell och Doroninin tillsammans på sociala evenemang och semester på de bästa orterna på planeten i sällskap med stjärnor som Leonardo DiCaprio. År 2012 slutförde Doronin en elegant herrgård på Rublevka med ett område på 2,5 tusen rubel för sin älskade. m. Men bröllopet skjöts upp. Anledningen till detta var miljardärens komplicerade skilsmässoförfarande: han och Catherine fick kontrakt i USA, och hon avvisade hälften av den förmögenhet som förvärvats i äktenskapet. Med tanke på supermodellens ökända heta temperament kan denna union bara spekuleras. Som ett resultat gifte sig Naomi Lopnus tålamod och hon lämnade den rika mannen.

Britney Spears

Amerikas favoritflicka, sångerskan Britney Spears visade sig vara långt ifrån så positiv i kampen för sin framtida make. Hon stödde historien om att skydda sig själv innan äktenskapet, och till och med en långvarig affär med Justin Timberlake förändrade inte hennes attityd till sex. Kanske var det bristen på erfarenhet i ett förhållande med det motsatta som slog ett grymt skämt med den naiva 23-åriga Britney. När sångaren träffade dansaren Kevin Federline våren 2004 verkade Spears bli blåst bort av de kraftiga känslorna. Flickan stoppades inte ens av det faktum att Kevin under deras bekantskap var i ett förhållande med skådespelerskan Shar Jackson. Dessutom var Jackson 8 månader gravid vid den tiden. Senare sa Shar bittert att denna separation inte bara var ett brutet förhållande, utan att Britney Spears slog upp en riktig familj. Det var särskilt svårt för Kevins ex, hur Federlines romantik med Spears sänds till hela världen i form av en realityshow.

Bokstavligen tre månader senare tillkännagav Britney och Kevin sitt engagemang, i september 2004 var de redan gift. Britney Spears markerade omedelbart ett avbrott i sin karriär, blev gravid och kastade sig i familjens lycka. I september 2005 födde hon sin första son och omedelbart rykten sprids om hennes andra graviditet. Så i september 2006 hade sångaren redan blivit mamma till två vädersöner..

Tyvärr fanns det inget lyckligt slut för Amerikas favorit. Två månader efter den andra födelsen ansökte Spears om skilsmässa på grund av ”olösliga motsägelser.” Istället för en prins i sin saga stötte Spears på en skamlös och självbetjäande manipulator. Federline lämnade omedelbart in ett motkrav som krävde vårdnad om två barn. Den röriga och skandalösa skilsmässan slutade 2007, men Spears mörka streck har precis börjat. Hon föll i depression, fördes bort av skadliga ämnen, gick flera gånger till rehabiliteringscentra. Hennes karriär kollapsade – Spears kunde inte uppträda, glömde rörelsen och utpekades av publiken. För en olycka hotades hon med en verklig fängelse. Allt detta är bara ett spel i händerna på hennes före detta make, som så småningom endast stämde vårdnaden om barnen, men också betydande underhåll för deras underhåll.

Sångarens behandling och återgång till den professionella formeln är tidskrävande. Sakta men säkert återvände Britney till att spela in album och spela, fick chansen att se barn. Spears var förlovad flera gånger, men hon har ännu inte hittat personlig lycka efter det misslyckade äktenskapet..