Okcategoryrad

Hur man hämnas på ditt ex: 12 beprövade sätt

Det svagare könet i raseri är en enorm destruktiv kraft. Och om kvinnan på allvar försökte ta hämnd på sitt ex betyder det att han verkligen handlade ful med henne.

Ska du hämnas på ditt ex för svek? Om hämnd, hur gör man det vackert, men mer smärtsamt? Hur tar man hämnd så att en man verkligen ångrar vad han gjort? Läs om allt detta nedan..

Lögner, svek, förnedring, lömskt svek – även erkända smarta och vackra kvinnor är inte immuna från sådana ”överraskningar” i relationer. Men om vi redan letar efter ett sätt att hämnas på en ex-pojkvän eller make för hans fula beteende, är vårt mål inte att förlora ansiktet, vara ren inför lagen och inte få en farlig fiende.

Myndigheternas redaktörer råder att överge hämnden och hitta styrkan att förlåta och släppa taget. Om du inte är redo ännu, läs slutartikeln för att få en erfaren psykologs yttrande och läs hennes ovärderliga råd..

1. Hur luktar det??

Låt oss säga att du kastades ful, harmen är stark och du vill antyda det tidigare beteendet, så att säga, luktar illa. För en ledtråd behöver du ett par råa ägg och lite färsk fisk som makrill. Eller räkor.

Lägg ett rått ägg i en spruta – och gå! Flera insprutningar kan göras i bilens säten, i de stoppade möblerna i hans lägenhet, i klädseln till dörren. Ett par räkor eller lite rå fisk kan spridas runt vinklarna i ditt hem. Lägg till exempel ovanpå taklisten där gardinerna hänger. Mycket snart kommer din missbrukare plågas av sökningar efter a) källan till den motbjudande lukten och b) de som vill köpa en sådan stinkande bil.

2. ”Myror i byxor”

Har du betydligt förändrats? Gjorde du en uppenbar, oförlåtlig muck? Okej, samla saker och lämna ditt en gång gemensamma hem, dröja kvar vid lådan med underkläderna. Trosor, snyggt strödd med röd paprika, vem du vill kommer att ”roas”.

3. I lagens namn

En man som kan blanda sig med en kvinna är sällan anständig i andra delar av livet. Det bryter till exempel mot parkeringsregler. Bra, vi tar en bild och skickar den till trafikpolisen. Vad har vi gjort? Kommer inte att gå sönder!

4. Mata fåglarna.

Har du alltid misstänkt att han älskar sin bil mer än du? Bra, du har ett bra trumfkort i dina händer. En handfull solrosfrön eller blandningar för utfodring av fåglar från en djuraffär, hällt ut på taket och huven på en bil, och skurken kommer att torteras för att ropa ”kysh”.

Du kan ta en bekväm observationsposition och titta när han undersöker reporna från klorna på polermedel.

5. Fick lite bättre?

Snål, lögnare, oförskämd och till och med kallade dig fet? Intressant, och vem blev alla byxor och skjortor plötsligt hopplöst små? De som du, innan du försvann från hans liv, fördes till studion, där de togs in för ett par storlekar?

6. Hälsningar från ”Madame Gritsatsuyeva”

Han hävdade sig på din bekostnad, strävade efter att förödmjuka, och ibland till och med offentligt? Betala tillbaka honom med samma mynt, presentera honom i ett roligt ljus framför arbetskollegor.

Föreställ dig: mitt i en arbetsdag, när kontoret är fullt och cheferna är på plats, får ditt ex ett paket med en kurir: ett stort porträtt av en kvinna i 60- och 70-talen, i en lekfull pose och en transparent negligé med en inskription som ”Till min björngröng med hopp om nya heta. nätter! På kvällen – en present! ”

7. Ta emot, underteckna

Medan dina missbrukares kollegor skvaller om att han visar sig vara en gigolo på en äldre erotomaners arbetsplats, lägg till värmen.

Att exponera paket på arbetsplatsen är det största fantasifältet. Till exempel, framför dina kollegor, kan din missbrukare levereras några stygga saker från en sexbutik eller ett läkemedel för behandling av impotens. Om du lyckas anställa en omvänd och färdig ”kurir” kommer han att göra leveransen till en oförglömlig föreställning. Du kan till och med be honom att filma allt..

8. ”Magens högtid”

Du är säker på att din före detta älskare agerade menigt mot dig och förtjänar straff, tillåt dig lite barnslighet. Ett lite laxerande pulver tillsatt i en burk sportmat eller en öppen burk snabbkaffe får dig att gnugga händerna. Vissa människor tycker att det är mycket bra att rengöra en slaggkropp..

9. Ring ”vän”

Ibland händer det att en man har gjort otäcka saker mot en kvinna och går runt och skrattar. Och plötsligt ringer de honom på jobbet och ber honom att påminna honom om att han, som en registrerad läkemedelsdispens, regelbundet kommer att besöka och ta tester. Och klasser i anonyma alkoholisters kretsar har inte heller avbrutits..

10. Den osynliga mannen

Det är obehagligt om ditt ex som skadar dig är en kollega på jobbet eller studerar med dig i samma grupp..

Det bästa sättet att få honom att känna djupet av hans obetydlighet är att ignorera det helt. Gör som om en sådan person inte finns i naturen. Inga hälsningar, inga blickar i hans riktning, ingen Gud förbjuder, skam eller tårar. Han väntade på erkännandet av betydelsen av sin person, och du berövade honom ett sådant nöje.

11. För många kvinnor

Han lurade på dig med din flickvän bakom ryggen i ett år? Han lämnade dig i tårar och chock, medan han själv snurrar en ny roman? Du kan irritera dåliga människor lite. Köp flera SIM-kort på telefonen och fyll i det smutsiga SMS med kärlek och erotiskt innehåll. Det kommer att vara ofarligt för hans nya flickvän att få en antydan om att hon är kvinna..

12. Påminnelse

Ett medelmåttigt förhållande, varefter han också krävde sina eländiga gåvor tillbaka – vad kan vara äckligare? En amerikansk kvinna gav en sådan överraskning till en girig ex-pojkvän: hon ordnade en daglig överföring i hans namn med en anmälan under 17 år i banken. Varje dag började eländaren få ett örebelopp med ett stickande efterskrift. Du kan också göra detta genom att tillskriva: ”Till fattigdom”.

Är det nödvändigt att hämnas?

Marina Vostrikova

När vi står inför en svår, stressig situation som dramatiskt förändrar vårt liv, är vår reaktion på den uppdelad i flera faser..

Chock (känns som att världen har kollapsat).

Förnekelse (vi tror inte att detta händer oss).

Depression (en hel rad känslor från aggression till självkritik).

På depressionstadiet kommer många förolämpade kvinnor med idén: hämnd! Låt oss ställa oss själva frågan: varför vill vi hämnas?

Folk säger: Jag vill att min missbrukare ska känna sig så dålig som jag, så att han också kommer att lida. Men det här är en illusion: om någon skär ett finger i närheten, kommer vårt klippta finger trots allt inte att göra ont?

Människor som hämnade sig senare säger: Jag trodde att det skulle bli lättare, men det blev inte lättare. Kvinnan genomgick fortfarande alla reaktioner på såret som tillfredsställdes henne.

Varje hämnd, som tänker igenom och bär den fokuserar på gärningsmannen. Och för att komma över upplösningen måste du fokusera på dig själv..

Och även konvulsiv skönhetsvägledning, viktminskning och publicering av resultat på sociala nätverk är också ansträngningar i det förra och inte i sig själv. Säg, låt honom se vad han förlorade!

Produktivt beteende är i detta fall en situationanalys.

Tänk varför detta hände dig.

Varför valde du en sådan man?

Vilka samtal missade du, vilka brister blundade du för??

Vad ska du göra för att förhindra att detta händer igen?

Innan du går in i ett krig, överväga om du kommer att skada dig själv. Till exempel, ohLängst ner tog min klient hämnd på en man som lovade, men inte gifte sig och som ett resultat förlorade sitt jobb – en sådan ”boomerang” flög från hämndens föremål. Dessutom är din hämnd ett tecken på uppmärksamhet för din missbrukare. Finns det inte mycket ära för honom?

När allt kommer omkring kan du inte skada, men bara smickra exen, värma upp hans stolthet: hur oförglömlig jag är, hur kvinnor kämpar för mig! Istället för att dröja vid en ovärdig person, slösa bort tid, nerver, pengar, spåra, förödmjuka dig själv, är det bättre att fokusera på dig själv.

Acceptera smärtan av avsked, var med den, komma över den. Den bästa hämnden mot en ovärdig person är att genomföra testet med värdighet utan att tappa sig själv, att utvecklas och gå framåt och göra allt som upplevs till en användbar upplevelse..