Okcategoryrad

Idealisk man: ska en dröm gå i uppfyllelse?

Det är mänsklig natur att sträva efter det bästa. Det är därför som varje kvinna verkar som att den som är bredvid henne är full av ansikten, det finns idealiska män, bara av någon anledning möttes de inte på hennes livsväg. generisk viagra

En ideal make betyder en ideal man. Finns det sådana människor? Om så är fallet, var kan jag få det? En praktiserande psykoterapeut Alexander Vladimirovich Korovkin reflekterar över detta ämne.

”Jag minns att jag läste en liknelse i någon smart bok:” En idealisk man bodde i ett land. Alla beundrade honom. Varje kvinna var redo att bli hans fru. Men den perfekta mannen behövde bara den perfekta kvinnan. Och han sökte efter henne. Ett dussin år har gått. Och här är min hemstad. De rusar till honom med frågor om huruvida han träffade den perfekta kvinnan?

– Träffades, svarade mannen med en tung suck. – Hon borrade mig med en titt, ställde ett par frågor och gick för att leta efter sitt ideal ”.

Jag vet inte om andra, men efter att ha läst denna liknelse hade jag en viss underkänsla, idealet är praktiskt taget detsamma för alla. Och vad som är idealiskt för vissa kan knappast (och borde?) Accepteras av andra.

Låt oss dock verkligen ta hjälten från 90-talets hit av gruppen ”Kombination”. Vi presenterar en man som motsvarar denna hit – smart, stilig, utan dåliga vanor, med en fantastisk humor, som kallar sin svärmor en mamma, ger blommor … eftersom hans lön inte räcker. För att uttrycka det enkelt tjänar han knappast bara sig själv, och även då inte helt. Håller med, ett litet maskhål förnekar effekten av allt annat – och vi har ännu inte utforskat den sexuella sfären, som ”combo” taktfullt tystnade om. Men låt oss komma runt dessa fällor och föreställa oss att vår kandidat för män också är ekonomiskt säker. Plus – ett lejon i sängen. Och här är han, bredvid dig – IDEAL. Grattis – och uppriktigt sympatisera. Vart du än går med detta ”naturens mirakel” hemsöks ditt par av andra flickors och kvinnors beundrande blick..

Först smickrar det dig i viss utsträckning, men bara till det ögonblick när du fixar blicken hos din ideala man och glider över dessa kvinnor. När detta händer kommer du att omedvetet jämföra dig med dem. Och tyvärr kommer jämförelsen inte alltid att vara till din fördel. Från och med det ögonblicket kommer även hans frånvaro glidande blick att uppfattas av dig som uppfattad och utvärderande. Och hans förargelse över dina fantasiers långtgående känsla kommer att verka för dig och falsk. Det är så den värsta känslan vaknar – svartsjuka. Denna känsla dödar i knopp och kärlek, och vänskap och sympati. Det fångar dig helt och du, som en boa som förtränger ett offer, stryper ditt ideal med den allvarligaste kontrollen. Och din motsvarighet bryter antingen kedjorna och flyr från dig eller börjar ljuga för dig och upphör att vara ett ideal. Så vi har granskat situationen där du träffade den ursprungligen ”idealiska mannen”.

Låt oss ta nästa steg och försöka skapa ett mirakel – vi kommer att skapa en ideal make från en ofullkomlig man. Du måste bara göra det i rytmen av rock and roll. Eftersom de kemiska processerna som genererar effekten av kärlekens magi varar från ett och ett halvt till fem år. De första manifestationerna av känslor blir mer lat och märkbar. Nej, jag är inte benägen att tro att kärleken har avdunstat. Det förändrades helt enkelt, som energin i tolkningen av Mikhail Lomonosov, vilket tyder på att energin som inte har något inte kan fly. Det förvandlas bara och tar andra former. Så är det med kärlek. Och nu, i snabbare takt, skapar du ett ”mästerverk” som uppfyller de allmänt accepterade kriterierna för en ideal make.

Föreställ dig att du lyckas: från en otrevlig, borisk, tungbunden varelse skapar du en erudit, intelligent person, lovande och med en affärsförmåga, som dessutom slutar dricka och röka. Det verkar som om han skulle bli överväldigad av en tacksamhet i kombination med beundran, tillbedjan och kärlek. Men i överväldigande fall kommer du inte att vänta på en sådan reaktion. Varför? Det är enkelt – för honom blir du en levande påminnelse om ett opartiskt förflutet, livssvikt och hans hjälplöshet framför dem. Den period av gudomlig tacksamhet och tillbedjan som först inträffar kommer oundvikligen att ersättas med respektfull och artig behandling. Och med tiden, när det blir klart för honom att han har uppnått allt han kunde uppnå med din hjälp, kommer respektfullhet att växa till otrevlighet och artighet till otrevlighet. För att undvika detta, följ en enkel regel: ”Om du vill hjälpa honom tiggare, ge honom arbete, och det kommer i sin tur att ge honom både pengar och bröd.” Översätt till vår situation, erbjud hans börda på vägen till att uppnå målet. Och sedan ökar chanserna att dina känslor tar form av familjelycka baserat på ömsesidigt förtroende, förståelse och kärlek. Men om du som svar på ett erbjudande om att arbeta med dig själv i en viss riktning får: ”Lär mig inte hur jag ska leva, du kan bättre hjälpa mig ekonomiskt direkt”, jag kan säga att alla önskningar att förändra en person är värdelösa. Så vad, frågar du, finns det verkligen inget du kan göra?

”Ingenting”, svarar jag ledsen och … ler. Eftersom mardrömmen och skönheten i situationen där ni tjejer agerar är att vi män inom vårt samhälle uppför oss bara så mycket som du tillåter oss. Och du själv inser inte helt den magiska kraften som har i förhållande till män. Varje minut, varje sekund i tiotals, hundratals, tusentals mikrokollisioner, skulpterar du omedvetet dina nära och kära, brudgummar, makar för dig själv, för dig själv, för dig själv. Oavsett om du lyfter oss till en piedestal eller kastar oss ur himlen är vi dina skapelser. Och vi är för dig som du låter oss bli. Varje man vill känna sig som chef för en klan, en mästare och en försörjare, ha hemtrevlighet och komfort, högkvalitativt sex och en utsökt middag för att kasta bort ett litet lager ideologiska ungkar..

Allt detta är ett verktyg och hävstång, många kvinnor använder det briljant på en undermedveten nivå, men av någon anledning använder få människor det medvetet.

Ja, och en sista sak. På din enhet börjar den ovannämnda låten med orden ”Så att du inte dricker, inte röker …”, det vill säga med en lista med dåliga vanor, lyssna på mig, en erfaren psykiater och psykoterapeut: om du på din väg först möter en ganska full, injicerande spelare, det vill säga en person med missbruk , försök inte att gå med i de bra samaritanska kvinnornas led. Lita på mig i min kliniska erfarenhet: Du kommer att hitta mycket mer problem och hjärtesorg än lycka. Och innan du börjar skulptera den ”ideala mannen” måste du spendera år på att skapa en ”frisk make”. Är det värt att slösa bort ditt liv – bestämmer du.