Okcategoryrad

Om en man gör dessa 9 saker kommer han snart att lämna dig.

Förmodligen har din romantik upphört …

Titta på vilka tecken du kan säga att din man inte värdesätter relationen för mycket. Och fråga dig själv: är det värt att fortsätta kommunicera med honom? Trots allt är han troligtvis på väg att fly.

1. Anklagar dig för att vara alltför emotionell.

Det spelar ingen roll hur ljust du reagerar på olika händelser, och även om du ibland blir fördriven, bör en man nedvärdera känslor och kalla dem ogrundade. Alla människor är olika, och om du är för emotionell betyder det inte att du har problem. Ja, det är möjligt att många problem som verkar allvarliga för dig kan få män att le eller förvirrade, men detta ger honom inte rätten att anklaga dig för att vara för dramatisk. Han bör försöka se saker genom dina ögon, att förstå att ni är två olika människor med olika nivåer av känslomässighet. Om du säger att något stör dig och din pojkvän inte bryr sig om det, var säker på att du inte är på väg med honom..

2. Använder dig för att stänka negativitet

Det faktum att din partner har haft en hemsk dag på jobbet ger honom inte rätten att komma hem och skrika åt dig. Han kan vara arg på sin chef eller sina kollegor, men han kan inte uttrycka det öppet, så han bryter ner hemma.

Problem i teamet är inte en anledning att använda dig som en lindning för negativitet, låt honom inte lösa dina problem, förstöra dina nerver.

3. Döljer mindre detaljer från dig

Vid första anblicken är det inget fel med det faktum att han glömde att berätta om ett meddelande skickat av hans ex, eller om en fest med vänner, där han åkte ensam. Men kom ihåg att inte berätta hela sanningen är som att ljuga. En liknande historia har upprepat sig många gånger, hur kan du lita på honom i framtiden? Det är möjligt att han gömmer något mer allvarligt för dig, vilket innebär att ett förtroendefullt förhållande till dig inte är särskilt kär för honom..

4. Gör att du känner dig sekundär.

En man bör visa varje dag att du är hans enda och älskade kvinna. Du borde inte känna att du är sekundär! Du ska inte vänta på hans samtal medan han har kul med andra, även om det bara är hans flickvän eller klasskamrat. Du bör inte se att han lyssnar på andra kvinnors åsikter, men inte på din åsikt, du borde inte vara en reservföreträdare. Han måste räkna med dig först. Räkna inte med ett långvarigt förhållande med den här personen…

5. Avslag visas med dig offentligt.

Om en man behandlar dig med respekt och allvar, kommer han inte att tveka att delta i vänliga fester med dig, han kommer inte att vägra ett besök hos din mormor eller en familjegrill. Din man bör vara en aktiv deltagare i ditt liv, och om han gömmer sig från alla och går med på att träffa bara en mot en, titta närmare på honom. Något är fel med honom.

6. Det påverkar ditt mentala tillstånd negativt.

Det spelar ingen roll om du lider av någon form av psykisk störning eller inte, en verkligt kärleksfull man kommer att försöka stödja dig. I hans närvaro kommer du inte att börja gråta eller bli arg, han kommer inte att provocera dig till svartsjuka och kommer inte att förolämpa dig offentligt. Han kommer inte heller att agera som om han gör dig en tjänst genom att prata med dig..

Om du känner dig obekväm efter att ha kommunicerat med en man, tro mig: han värdesätter dig inte..

7. Skada medvetet dina känslor

Det spelar ingen roll hur seriöst du argumenterar eller om han ber om ursäkt efter några minuter. Din partner ska inte kasta förolämpningar i ditt ansikte. Ingen, än mindre en älskad, har rätt att skada dina känslor. En kärleksfull person kommer att försöka ge dig glädje, inte smärta..

8. Försöker underminera ditt självförtroende

Mark Twain sa också: ”Undvik dem som försöker undergräva din tro på dig själv. Denna egenskap är inneboende i små människor”. Din man borde älska alla små detaljer i din outfit. Om han säger att du måste gå ner i vikt eller byta frisyr, älskar han bara någon annan, men inte dig..

9. Släcker dina drömmar i knoppen

Du behöver inte välja mellan en personlig relation och, säg, en karriär. Du behöver inte offra dina vanor och önskningar bara för att behaga honom. En verkligt kärleksfull och hängiven partner kommer aldrig att kräva att du ger upp dina önskningar och kommer aldrig att kalla dem dumma, onödiga. Tvärtom kommer han att stödja något av dina åtaganden! Och om han tror att du, efter en dröm, helt enkelt bedrar dig själv, tro mig: du bedrar dig själv och kallar en sådan person din själsfrände.