Okcategoryrad

Orgasm: bruksanvisning

Det finns så mycket skriven och pratad om orgasm att det är förvånande varför en fem-säsongs äventyrsserie inte har gjorts om det ännu. Trots hans hype och popularitet kunde inte alla tjejer göra en nära bekantskap med honom. Våra tips hjälper till att rätta till detta irriterande missförstånd..

Psykologer och sexologer är överens om att det viktigaste är att förstå att orgasm inte är något övernaturligt. Detta är en normal fysiologisk reaktion i kroppen, som att gråta eller hosta. Vi är inte rädda för att vi inte grät idag när vi tittade på nästa avsnitt av ”House”? Så du bör inte oroa dig för orgasm heller – om du följer vissa villkor kommer allt att ordna sig.

Varma fötter

När det är mörkt och grumligt ute kan orgasm inte vara det, för i sådant väder minskar kvinnans hormonella bakgrund.

Gynekologer hävdar att sannolikheten för orgasm är 30% högre om en kvinna har varma ben. Faktum är att det finns receptorer på fötternas hud som är ansvariga för sexuell njutning, och om temperaturen är lägre än vanligt försämras receptornas funktion. Därför bör ullstrumpor vara dina bästa vänner..

Bra väder

Tyvärr kan vi inte påverka vädret, så kom bara ihåg: när det är mörkt och molnigt ute, kanske orgasm inte är det. Och allt för att under sådana väderförhållanden minskar kvinnans hormonella bakgrund, och detta leder till förtryck av sensualitet. Men frost och sol påverkar sexualiteten på bästa sätt..

Nästa: godis, musik och ljus, rätt temperatur.

Värme i rummet

Den behagliga temperaturen för sex är 25 grader. Det bör inte vara för varmt eller kallt för båda parter..

Vill inte använda toaletten

Lusten att använda tjänsterna för ett eller annat syfte kommer att distrahera otroligt från köttliga nöjen, så tveka att be din partner i 5-10 minuter att avvänja näsan ”pulver näsa”.

Ljuv

Honung och choklad är bra anledningar till orgasm. Sammansättningen av honung innehåller bor, vilket ökar sexuell lust, och chokladkompositionen innehåller partiklar som förbättrar överföringsimpulser. Under den perfekta kombinationen av omständigheter kommer dessa sötsaker in i din kropp 20-30 minuter före samlag…

Musik och ljus

Naturen utarbetar ett särskilt schema för oss, enligt vilket kvinnor vill ha sex från 21:00 till 01:00

Brinnande ljus, romantisk musik … Stereotyper, inspirerad av filmer och tidskrifter, klarar ofta inte prövningen. Till exempel, för vissa tjejer, förhindrar den levande flamman av ett ljus dem från att fokusera på känslor..

Musik kan både öka lusten och undertrycka den. Enligt forskning är den mest lämpliga musiken för kärleksspel verk av Richard Wagner. De som inte vågar ha sex med ”Tristan och Isolde” sitter kvar med disco, reggae, djungel och andra uppfriskande rytmer.

Ytterligare: ta dig tid, tänk på den rosa apan